Room With A Mountain View In Downtown Of Shanghai

Room With A Mountain View In Downtown Of Shanghai

A residential building in Shanghai’s Changning District has a distinctly different view in the concrete jungle. Those looking out the window will have the view of a 50-meter high mountain!

Room With A Mountain View In Downtown Of Shanghai

The artificial mountain was completed in 2003. Its design was based on Feng Shui, a Chinese philosophical system of harmonizing people with their surrounding environment. The design aimed to “moderate the ferocious location of the building”.

Room With A Mountain View In Downtown Of Shanghai

Upon seeing photos of the artificial landscape, some netizens argued that Feng Shui is pseudoscience, and that all the rooms will get is poor lighting.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave Your Comment Below

More Inspiring Stories