This Sculptural Shelter Is A Place To Enjoy Quiet And Restful Contemplation – Design You Trust

This Sculptural Shelter Is A Place To Enjoy Quiet And Restful Contemplation

1

The London-based design studio of Giles Miller, focuses on innovative surfaces, material and sculptural works, and their latest design is named ‘Perspectives’, their first permanent sculptural architecture installation that’s an organic pavilion covered with Cedar shingles. Commission by Surrey Hills Arts and the Mittal Foundation, the installation is located along a scenic route on the Hills of Surrey, south of London. The installation was created as a place to enjoy quiet and restful contemplation, with the shingles providing shelter from the elements, and inside there are benches to enjoy the view.

More info: Giles Miller (h/t: contemporist)

2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

If you want more awesome content, subscribe to 'Oh, Design You Trust,' our brand new Facebook page! Trust me, you won't be disappointed.

More Inspiring Stories

New York Artist Sculpts Sandcastles That Would Make M.C. Escher Proud
People In Montreal Are Playing On Light-Filled Seesaws This Winter
Have A Look Inside The Magical Ice World Of The ICEHOTEL 365
250 Year Old Tower In Croatia Was Turned Into A Cozy House
An Illusory Swimming Pool By Leandro Erlich
This Street Library In Bulgaria Encourages People To Read
Rotary Clubs Light Up the World to Eradicate Polio
Aizhai Bridge: World’s Highest Tunnel to Tunnel Bridge
Breathtaking Architecture Photography By Anh Nguyen
This 200-Year-Old Unremarkable House Will Surely Surprise You
Chinese Province Spends $73M To Reproduce Century-Old 'Ancient Town'
Fake Swiss Chalets That Were Actually A Secret Military Weapon
The Barcode Project
The Family Dog Was Considered In The Design Of This Toronto House
Meet "The Conker" - Automotive Ultimate Living Pod
This Fire Station In Italy Looks Like A Supervillain’s Secret Base
People Went Crazy Taking Selfies In This Mirrored Beach Hut
Summer House Designed With A Pool On Its Roof Can Be As Open Or As Closed As The Homeowner Desires
Facebook's New Headquarters in Menlo Park, CA
3 564 Parts Have Been Used To Create This Cloud-Like Sculpture In North Carolina
New York-Based Design Studio LARS BÜRO Has Created The 'Cybunker', An Off-Grid Shelter To House The Recently Unveiled Tesla Cybertruck
50 Times Architects Made Buildings That Look Cool But Were Uncomfortable To Live In Or Use
You Can Now Spend The Night In This Tiny Treehouse, Which Has A Sauna, Hot Tub And Slide
Whale-Shaped Marine Observatory Will Let Visitors Take A Look Under the Sea