A Unique Accent Wall Was Made By Filling A Metal Cage With Walnuts

A Unique Accent Wall Was Made By Filling A Metal Cage With Walnuts

Yerce Architecture together with ZAAS has created a unique accent wall that’s located in the home office of a loft apartment.

More: Yerce Architecture, ZAAS h/t: contemporist

A Unique Accent Wall Was Made By Filling A Metal Cage With Walnuts

The home owner, a photographer, wanted to have a variety of creative ideas that he could use for his work, and one of those is the inclusion of an interior gabion wall.

A Unique Accent Wall Was Made By Filling A Metal Cage With Walnuts

Usually, gabion walls are seen filled with rocks and acting as fences in landscaping, but this eye-catching accent wall is filled with walnuts.

A Unique Accent Wall Was Made By Filling A Metal Cage With Walnuts

By using walnuts, that are held in place with a metal cage, the designers created a natural element in the interior, that would also provide a unique backdrop for their photography client.

(Visited 1 times, 2 visits today)

Leave Your Comment Below

More Inspiring Stories