Facebook Reveals Expanded California Campus Designed By Frank Gehry – Design You Trust

Facebook Reveals Expanded California Campus Designed By Frank Gehry

Facebook’s Silicon Valley headquarters is a “new kind of architecture”, according to architect Frank Gehry, who has completed a major extension of the social media giant’s campus.

Facebook released new photography and a video revealing Gehry’s extension of its Menlo Park campus in Palo Alto, California, yesterday, 4 September 2018.

Called MPK 21, the building is an addition to the social media company’s existing Gehry-designed building, MPK 20 – which opened in 2015. In the short film, the Canadian architect Frank Gehry, 89, says the first project helped him inform the second, and create one big building suited to Facebook’s working lifestyle.

More: Facebook h/t: dezeen




If you want more awesome content, subscribe to 'Oh, Design You Trust,' our brand new Facebook page! Trust me, you won't be disappointed.

More Inspiring Stories

Las Pozas: The Surrealistic Wonderland Hidden in the Middle Of The Jungle
Container Community for Migrant Children
Prague’s Tallest Building Could Soon Become This Post-Apocalyptic Metal Tanker Crashed Into A Skyscraper
Shanghai Tower Cranes Come Down
New Amazon Warehouse Facility in Tijuana Slum
Meet "The Conker" - Automotive Ultimate Living Pod
Asymmetric Nature Houses Along The Danish Archipelago By LUMO Architects
Humpback Whale Close Encounter Off California Coast
Whale Tail Sculpture Stops Rotterdam Metro Train from Crashing Into Water
Katerina Kopytina Has Designed an Astronomy Inspired Planter Collection
Vittra Telefonplan School in Stockholm
This Bookstore In Chinese City Of Suzhou Becomes A Wonderland
"Secret Window, Secret Beach": The Desk Areas In This Home Have Little Windows To Distract You With Views Of The Beach
17th Century Italian Wine Windows, Which Were Used During the Plague, Are Open Again Due to The Coronavirus Pandemic
Coolest Designed Products Of 2016
"Passing Cloud" Reimagines What 21st Century Travel Can Be
How Remote Russian Places Would Look Like If They Had A Bit More Care
Chinese Company Builds A Bamboo Treehouse Without Nails Or Screws
3D Printed Cylinders Tower Over Mars Surface In Latest Design For Habitat Challenge
Vintage Photographs of Early Colossal Vertical Parking Garages, 1920-1960
Hundreds Of Rainbow Glass Panels Emit A Rotating Kaleidoscope In A Playful Chinese Kindergarten
Luciano Pia’s Incredible Urban Treehouse Protects Against Air And Noise Pollution In Turin
Camera Enthusiast Builds a Coffee Shop Shaped Like an Enormous Rolleiflex Camera
MVRDV Architecture Bureau for the China Comic and Animation Museum